A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бродівська спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 з вивченням англійської мови Бродівської міської ради Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

“Вічний образ святості й краси"

   До Дня матері учні 6-А класу та класний керівник Янковська І. С. провели виховний захід “Вічний образ святості й краси". Чудове виконання пісень , виразне читання віршів , музичні композиції під супровід фортепіано та гітари , гра на сопілках , сценки , танець - усе з любовʼю до матерів !

08:32 13.05.2024

"Котилася писанка"

    Напередодні Великодня креативно "Котилася писанка" у 3-А класі (класний керівник Ірина Пастушок), де учні дізналися багато цікавого про писанкарство, звичаї, традиції. А які були писанкові розваги! Ще й великодні кошики кожного учасника поповнилися прекрасними яєчками у техніці декупаж, виготовленими власноруч.

08:42 04.05.2024

"Алея випускників"

   Одинадцятикласники Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст.#2 висадили молоді деревця у міському парку на Майдані Свободи. Саджанці різних порід надала Філія «Бродівське лісове господарство» ДП «Ліси України». Тут і дуб звичайний, вирощений з насіння тисячолітнього дуба, і липа, і гінко-білоба, яке може прожити не одну сотню років, декоративна слива та інші.

10:20 29.04.2024

"Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги "

   У рамках проєкту "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги " 7 команд юнаків із закладів освіти Золочівського району змагалися за першість у районному етапі з волейболу. За результатами фінальних змагань І місце здобула команда юнаків нашої школи. Вітаємо вас, юні переможці, гордимося вами!

10:19 29.04.2024

В 4-А класі сьогодні запахло Великоднем.

    А в 4-А класі сьогодні запахло Великоднем... так-так... саме аромат воску, запашного сіна, легеньке потріскування запаленої свічки, малювання кривульок чудернацьким писачком, історії про походження писанкарства, розповіді про значення символів на великодніх яєчках.... Все це так захопило, що час, відведений на творення своєї унікальної писанки, - пролетів... Дякуємо МАК та Христя Кулінець за пізнавально проведений час.

09:59 24.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень